Banner
...de câte ori ești folosit

...de câte ori ești folosit

În calitate de autor de opere științifice aveți dreptul la o remunerație pentru orice act de utilizare a operei dumneavoastră.

Ai dreptul să fii plătit...

Ai dreptul să fii plătit...

Autorilor de opere li se cuvine un procent de 50% din remunerația compensatorie pentru copia privată încasată de organismul de gestiune colectivă (cealaltă parte fiind încasată de editură)

Evenimente PERGAM PDF 

În perioada 17-19 mai a.c., Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir” - Facultatea de Drept Cluj-Napoca a organizat ediția a VII-a a Conferinței internaționale ”Eficiența Normelor juridice; Democrație prin normele de drept civil, drept penal și justiție”.

PERGAM a participat în cadrul acestei Conferințe în calitate de partener în vederea prezentării și promovării activității organismului de gestiune colectivă.

Programul Conferinței poate fi consultat pe pagina Universității http://www.dimitriecantemir.ro/Conferinta_2018/program.pdf .

Reprezentanții PERGAM au participat și în cadrul Workshop-ului ”De la licenţă la lucrarea ştiinţifică / Lungul drum început devreme”, organizat, de asemenea, de Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Drept din Cluj-Napoca în parteneriat cu PERGAM, Asociația Științifică de Dreptul Proprietății Intelectuale (București), Cercul de Dreptul Proprietății Intelectuale (Cluj-Napoca) și Asociația Justiția Nihil Expectat Praemii (Cluj-Napoca).

Invitați în cadrul Workshop-ului au fost: Ana-Maria Marinescu (PERGAM – Societatea Autorilor și Editorilor Români de Opere Științifice, Director General), Luisa Creață (Șef Departament Drepturi de Autor, ANTENA TV GROUP), Alina Havza (PERGAM – Societatea Autorilor și Editorilor Români de Opere Științifice, responsabil mandate), Mihai Olariu (Universitatea Româno - Americană Facultatea de Drept, conferențiar universitar) și Paul Popovici (Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, conferențiar universitar).

Mai multe informații despre Workshop pot fi consultate pe pagina dedicată evenimentului:

http://www.dimitriecantemir.ro/Conferinta_2018/workshop2.php și https://www.facebook.com/events/1973341522917897/.

 

***

 

Conferința internațională ”Intellectual Property (IP) in the Digital Economy for Small and Medium-sized Enterprises (SMEs)”

În perioada 18-19 aprilie 2016, se desfășoară la București Conferința ”Intellectual Property (IP) in the Digital Economy for Small and Medium-sized Enterprises (SMEs)”, organizată de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI), ORDA, OSIM și Universitatea Româno-Americană, perteneri la organizarea Conferinței sunt: PERGAM, ASDPI, Societatea civilă de avocați ”Roș și asociații” și Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”. Conferința se înscrie în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale (26 Aprilie), a cărei temă este: ”Digital Creativity: Culture Reimagined”.

Conferința se bucură de o prezență internațională și națională de mare anvergură, printre membrii PERGAM care vor susține prezentări în cadrul Conferinței sunt: prof.univ.dr. Viorel Roș ”Plagiatul și plagiomania în era digitală”, conf.univ.dr. Marius Pantea ”Drepturile de proprietate intelectuală și industria jocurilor de noroc” sau prof.univ.dr. Constantin Duvac ”Implicațiile noii legislații penale în materia drepturilor de proprietate intelectuală”.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul conferinței: http://www.proprietateintelectuala-conferinte.ro/

 

În perioada 27-29 Martie a.c., va avea loc la Cluj Napoca, Conferința internațională Infracțiuni, infractori și noile Coduri penale, organizată de Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, Asociația Română de Științe Penale și Fundația ECO-România XXI - Programul conferinței

Ecouri în mass-media ale seminarului

Seminarul “Provocări actuale în materia copiei private”,  organizat de DIGITALEUROPE, APDETIC și PERGAM, cu sprijinul ORDA și TVR

DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ acordată PERGAM de Asociaţia Ciminaliştilor din România şi Institutul Naţional de Criminalistică din I.G.P.R.

DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ

Evenimente PERGAM 2012

Evenimente PERGAM 2011

Evenimente PERGAM 2014

Evenimente PERGAM 2015

 

 

De reținut

Realizarea acestui site presupune pentru afișare corespunzătoare, folosirea unui browser compatibil (începând cu Internet Explorer 7.x, Firefox 3.x, Safari 3.x, Opera 8.x) care să aibă activ suportul pentru JavaScript activat precum și o rezoluție a ecranului de cel puțin 1024 X 768 pixeli.

Pentru probleme legate de afișarea corectă a diacriticelor, vă rugăm citiți aici.

Contact rapid

Relația cu utilizatorii, colectare, licențe, rapoarte etc - 0733.943.602

Persoană de contact: Carolina Roza Vasile - referent cablu

Relația cu membrii, repertoriu, mandate etc - 0733.943.602

Persoană de contact: Alina Elena Havza - referent membri

Fax: 021.795.11.57

Director General:

Mobil: 0723.241.399

E-mail: anamaria.marinescu@pergam.ro

E-mail: office@pergam.ro

Pentru orice activități legate de activitatea de colectare (transmitere rapoarte lunare, autorizații licență neexclusivă, corespondență etc): raportare@pergam.ro

Pentru orice activități privind repertoriul (mandate, declarare repertoriu, actualizare repertoriu etc): repertoriu@pergam.ro

Program: L-V / 09:00 - 17:00
Audiențe: Mi / 12:00 - 14:00
(programare telefonică prealabilă)

ÎN LUNA AUGUST A.C., ACTIVITĂȚILE PERGAM SE VOR DESFĂȘURA ÎN REGIM RESTRÂNS AVÂND ÎN VEDERE PERIOADA CONCEDIILOR ANGAJAȚILOR, SENS ÎN CARE VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI LA E-MAILURILE ȘI TELEFOANELE MAI SUS-MENȚIONATE!

Mini sondaj

Ați primit cuvenita remunerație?
 
Cybertek Systems