Banner
...de câte ori ești folosit

...de câte ori ești folosit

În calitate de autor de opere științifice aveți dreptul la o remunerație pentru orice act de utilizare a operei dumneavoastră.

Ai dreptul să fii plătit...

Ai dreptul să fii plătit...

Autorilor de opere li se cuvine un procent de 50% din remunerația compensatorie pentru copia privată încasată de organismul de gestiune colectivă (cealaltă parte fiind încasată de editură)

protectia datelor cu caracter personal PDF 

Stimați membri,

Vă informăm că începând din data de 25 mai 2018, au devinit aplicabile în mod direct, în toate statele Uniunii Europene, prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, adoptat de Parlamentul European şi Consiliu în data de 27 aprilie 2016.

PERGAM prelucrează datele dvs. personale (nume, prenume, CNP, date de geolocalizare, adresă de telefon, adresă de e-mail) în temeiul mandatului acordat, a prevederilor din Statut și pentru îndeplinirea obiectului de activitate al Asociației.

Vă asigurăm de faptul că datele dvs. personale sunt protejate prin măsuri specifice de securitate și că acestea sub nicio formă nu sunt înstrăinate sau oferite spre utilizare altor entități (de exemplu companii de marketing, vânzări etc.), fiind utilizate numai în scopul îndeplinirii mandatului, respectiv: bancă (pentru realizarea plăților rezultate din repartiție), Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (în virtutea funcției de citire asupra bazelor de date ale organismelor de gestiune colectivă), alte autorități ale statului (de exemplu, ANAF pentru cererile de înființare a popririi asupra sumelor datorate debitorului de către terți), autorităților judiciare (temei legal) și schimburi de informații cu alte organisme de gestiune colectivă similare (în baza contractelor de reciprocitate sau a necesității îndeplinirii mandatului).

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de PERGAM exclusiv în scopul îndeplinirii mandatului acordat și a obiectului de activitate al Asociației în temeiul Legii nr. 8/1996privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

În conformitate cu Regulamentul General pentru Protecția Datelor, vă comunicăm faptul că a fost numit în funcția de responsabil date cu caracter personal dna. Creață Maria-Luisa - DPO extern.

Datele de contact ale DPO-ului sunt următoarele:

- mobil: 0745.152.864

- e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, trebuie să luați legătura cu responsabilul conform datelor de contact mai sus menționate.

PERGAM a respectat și respectă dispozițiile legale în materie fiind înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) încă din anul 2010 ca operator de date cu caracter personal cu nr. 15559.

Conducerea PERGAM

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE PENTRU AFIŞARE PE PAGINA WEB

 

De reținut

Realizarea acestui site presupune pentru afișare corespunzătoare, folosirea unui browser compatibil (începând cu Internet Explorer 7.x, Firefox 3.x, Safari 3.x, Opera 8.x) care să aibă activ suportul pentru JavaScript activat precum și o rezoluție a ecranului de cel puțin 1024 X 768 pixeli.

Pentru probleme legate de afișarea corectă a diacriticelor, vă rugăm citiți aici.

Contact rapid

Relația cu utilizatorii, colectare, licențe, rapoarte etc - 0733.943.602

Persoană de contact: Carolina Roza Vasile - referent cablu

Relația cu membrii, repertoriu, mandate etc - 0733.943.602

Persoană de contact: Alina Elena Havza - referent membri

Fax: 021.795.11.57

Director General:

Mobil: 0723.241.399

E-mail: anamaria.marinescu@pergam.ro

E-mail: office@pergam.ro

Pentru orice activități legate de activitatea de colectare (transmitere rapoarte lunare, autorizații licență neexclusivă, corespondență etc): raportare@pergam.ro

Pentru orice activități privind repertoriul (mandate, declarare repertoriu, actualizare repertoriu etc): repertoriu@pergam.ro

Program: L-V / 09:00 - 17:00
Audiențe: Mi / 12:00 - 14:00
(programare telefonică prealabilă)

ÎN LUNA AUGUST A.C., ACTIVITĂȚILE PERGAM SE VOR DESFĂȘURA ÎN REGIM RESTRÂNS AVÂND ÎN VEDERE PERIOADA CONCEDIILOR ANGAJAȚILOR, SENS ÎN CARE VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI LA E-MAILURILE ȘI TELEFOANELE MAI SUS-MENȚIONATE!

Mini sondaj

Ați primit cuvenita remunerație?
 
Cybertek Systems